E lashë gruan time për një grua më të re që takova në tren

  • A.P /
  • 21 September 2022 - 21:08
E lashë gruan time për një grua më të re që takova në tren

I vetmi falënderim që mora që hodha gjithë jetën time për të dashurën time, ishte për t'u thënë se ajo ende dëshironte të dilte me njerëz të tjerë. Tani po jetoj jashtë një dhomë hoteli, i izoluar nga fëmijët e mi dhe i paditur se çfarë të bëj. Ajo e kishte parë marrëdhënien tonë si një 'gjë të rastësishme' dhe nuk donte të ndalonte së takuari me njerëz të tjerë.

 

Ajo e kishte parë marrëdhënien tonë si një 'gjë të rastësishme' dhe nuk donte të ndalonte së takuari me njerëz të tjerë Unë jam 45 vjeç, ajo është 32 dhe u takuam në një tren. Ne të dy po lexonim të njëjtin mister të vrasjes dhe biseduam nëpër korridor.

Unë kurrë nuk e kisha goditur atë me dikë të tillë. Edhe me gruan time, biseda ndonjëherë është paksa e sikletshme për shkak të ankthit tim social. Kur zbritëm nga treni, ajo pyeti nëse mund të kishte numrin tim. Unë nuk mund ta mbaja veten.,transmeton gazeta Kosova Sot Online. Ajo ishte e mrekullueshme – lloji i vajzës që kisha ëndërruar ta takoja dhjetë vjet më parë. Nuk mora vesh prej saj për disa ditë dhe në fakt isha mjaft i lehtësuar. Të paktën tundimi për të tradhtuar gruan time nuk ishte më aty. Gruaja ime është 38 vjeç, ne kemi qenë së bashku për tetë vjet dhe kemi dy fëmijë, shtatë dhe pesë vjeç.

Ne kemi një martesë të mirë, por nuk ka zjarr, pa pasion. Kështu që kur kjo grua më ftoi për një pije, unë nuk refuzova dhe përfunduam duke qëndruar në një hotel atë natë. Tre muaj më vonë, e dija se nuk mund të vazhdoja të ecja fshehurazi, transmeton gazeta Kosova Sot Online.Një ditë së shpejti do të më kapnin. Vendosa se ishte koha të lija gruan time. Nëse vërtet do të doja të isha me të, nuk do të kisha mashtruar. Kishte lot dhe kërcënime se nuk do t'i shihja fëmijët. Por e dija që kisha bërë gjënë e duhur. Edhe pse kjo nuk është ajo që mendonte i dashuri im. Përgjigja e saj: "Pse e bëre këtë?"

Ajo e kishte parë marrëdhënien tonë si një "gjë të rastësishme" dhe nuk donte të ndalonte së takuari me njerëz të tjerë. Tani jam penduar për gjithçka. A mund të kthehem te gruaja ime dhe të them se kam bërë një gabim? Apo është më mirë të filloj nga e para dhe të jetoj me vendimet e mia të këqija?

(Kosova Sot Online)