Cila derë mendoni se është më e sigurta për të kaluar?

  • A.P /
  • 15 janar 2021 - 15:34
Cila derë mendoni se është më e sigurta për të kaluar?

Ka vetëm 3 dyer që mund të hapni për të shkuar në destinacionin tuaj. Në derën e parë fshihet një vrasës, në derën e dytë një luan që nuk ka ngrënë ushqim për 3 vite dhe në derën e tretë ka një zjarr masiv.

Cila derë mendoi ju se është më pak e rrezikshme për të kaluar?

Nëse nuk arrini ta gjeni, përgjigjen e keni më poshtë.

Nëse luani nuk ka ngrënë për 3 vite, i bie që ai ka ngordhur dhe dera e dytë është më e sigurt për të kaluar.

(Kosova Sot Online)