Një mënyrë tjetër për të shmangur rrudhat

  • E.K /
  • 10 qershor 2021 - 08:28
Një mënyrë tjetër për të shmangur rrudhat

Sigurisht, nuk ka asnjë formulë magjike për rrudhat. Por ekziston një mënyrë për t’i shmangur ato ndërsa jemi duke fjetur!

Dermatologët pohojnë se gjumi në shpinë ndihmon në parandalimin e rrudhave.

Kjo është një teori që ka zbatim praktik me rezultate dhe tani është mbështetur nga dermatologët me përvojë.

Kur flini anash, rrudhat në mjekër dhe faqet tuaja rriten, ndërsa nëse flini në fytyrë, rrudhat ngadalë do të formohen në ballë.

(Kosova Sot Online)