Gjëja e parë që shihni në foto tregon nëse jeni lider të lindur

  • E.K /
  • 06 December 2021 - 13:04
Gjëja e parë që shihni në foto tregon nëse jeni lider të lindur

Çfarë shihni në foto?

Çifti i të moshuarve

Nëse keni parë fillimisht çiftin e të moshuarve, atëherë keni një pamje më të gjerë për gjithçka në jetë. Nuk i jepni rëndësi gjërave  të parëndësishme. Do të ishit të mirë në pozicione drejtuese dhe në role të larta menaxheriale.

Nëse shikoni 3 njerëz

Nëse keni parë tre persona, dy në plan të parë dhe një grua në sfond, atëherë jeni persona detajistë. Ju i kushtoni vëmendje gjërave që të tjerët as nuk e dinë se ekzistojnë. Vëzhgoni me kujdes (njerëz, vende ) dhe nuk ka asgjë që mund t’i shpëtojë vëmendjes tuaj. Ju jeni lloji i personit që është jashtëzakonisht i mirë në dizajnimin e gjërave deri në detaje dhe mund të thuhet se jeni të fiksuar pas detajeve. Çështja është se ju jeni një person i orientuar drejt detajeve, kjo mund t’ju penalizojë dhe t’ju bëjë të humbisni thelbin e situatave.

(Kosova Sot Online)