Të gjitha të fshehtat e depilimit me laser

  • G.G /
  • 14 January 2022 - 10:02
Të gjitha të fshehtat e depilimit me laser

Heqja e qimeve me laser është një procedurë e zakonshme kozmetike që bëhet për të hequr qafe qimet për një kohë të gjatë. Ajo funksionon duke ndaluar përkohësisht gjëndrat e qimeve nga prodhimi i fijeve të reja.

Kjo metodë e heqjes së qimeve nuk është e përhershme, por rezultatet e saj mund të zgjasin për disa muaj ose edhe vite. Ky trajtim është gjithashtu ideal për zonat e trupit që janë të vështira për t’u depiluar.

Megjithatë, përfitimet e heqjes së qimeve me laser nuk mund të arrihen pa asnjë shqetësim. Trajtimi mund të jetë i dhimbshëm bazuar në zonën që po trajtoni, si dhe në tolerancën tuaj ndaj dhimbjes.

Sa dëmton heqja e qimeve me laser?

Heqja e qimeve me laser është projektuar për të synuar folikulat e flokëve me rreze të vogla laser me nxehtësi të lartë. Edhe pse mund të mos e ndjeni nxehtësinë, mund të ndjeni sikur lëkura juaj po këputet. Gjithashtu mund të përjetoni shqetësime të lehta pas procedurës, të tilla si skuqje dhe acarim të ngjashëm me një djegie të lehtë nga dielli.

Procedura gjithashtu mund të jetë e dhimbshme deri në një farë mase. Për të minimizuar dhimbjen, estetistja mund të shpërndajë një krem mpirës në lëkurën tuaj përpara procedurës.