Shenjat e Horoskopit që intuita e tyre nuk i gënjen

  • A.P /
  • 19 January 2023 - 14:34
Shenjat e Horoskopit që intuita e tyre nuk i gënjen

Akrepi


Akrepi është një shenjë që ka një sens të mprehtë për pothuajse gjithçka dhe e di saktësisht se kush po mendon për çfarë me vetëm një vështrim. Duket sikur ata përjetojnë gjithçka nga një lloj thellësie, kjo është arsyeja pse ata kanë një aftësi të madhe për të njohur atë që do të ndodhë më pas.

 

Ata me vetëdije marrin rreziqe edhe pse intuita e tyre u tregon atyre se çfarë do të bëjnë dhe si do të jenë në atë situatë të veçantë, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”. Akrepëve u pëlqejnë situatat emocionuese me shumë veprime dhe për këtë arsye ndonjëherë nuk u pëlqen të dëgjojnë zërin e tyre të brendshëm dhe kjo ndodh më së shumti në jetën e tyre të dashurisë.

Shigjetari

Intuita e Shigjetarit ngec derisa ata të gjejnë një lloj harmonie të brendshme me veten e tyre. Kur kjo ndodh, atëherë intuita e tyre funksionon dhe në një shkallë të gjerë.

Intuita e tyre është e lidhur me kënaqësinë e brendshme, kështu që nëse nuk e gjejnë atë, ajo nuk do të zhvillohet aq sa duhet për t’i treguar që të kujdesen për diçka të keqe apo të mirë.


Peshqit

Peshqit janë shumë të zhvilluar shpirtërisht dhe shpesh u ndodh që të ëndërrojnë për disa gjëra që u tregojnë diçka të rëndësishme, për shembull një ngjarje të rëndësishme që do t’u vijë në të ardhmen ose disa gjëra që lidhen me shëndetin ose dashurinë, të cilat më vonë realizohen vërtet.


Përfaqësuesit e shenjës së Peshqve respektojnë shumë paqen e tyre të brendshme, si dhe kënaqësinë që rritet në intuitë, e cila më pas i çon në atë që ndjejnë. Motoja e tyre është “Ndjej se”, e cila në thelb përshkruan aftësinë dhe intuitën e tyre të fortë.

(Kosova Sot Online)