Ja disa sugjerime për thonjtë me nuancën

  • A.P /
  • 02 October 2023 - 14:29
Ja disa sugjerime për thonjtë me nuancën

Një përzierje e sofistikuar e ngjyrës së kuqes dhe vjollcës, ngjyra burgundy e ka marrë emrin nga vera franceze me të njëjtin emër. Kjo nuancë ngjall një ndjenjë përsosjeje dhe perceptohet si një nuancë intensive.

Burgundy simbolizon individualitetin, ambicien, fuqinë dhe sofistikimin. Psikologjia e ngjyrave e përshkruan ngjyrën burgundy si mospranim të status quo-së. Ja disa sugjerime për thonjtë:

(Kosova Sot Online)