Zbuloni shenjat me fat dhe pa fat të javës

  • A.P /
  • 19 February 2024 - 14:32
Zbuloni shenjat me fat dhe pa fat të javës

ME FAT


Peshqit dhe Ujori, të lindur në fillim të dhjetëditëshit të parë, këtë javë, të paktën deri në datën 23, nuk do të keni asnjë ankesë. Jeni në maksimumin tuaj, në aspektin romantik dhe financiar, do të gjeni mënyra për të dalë nga rrugët pa krye ose mund t’ju vijnë mundësi të mrekullueshme. Nga ana tjetër, romantikët do bëhen (ju që nuk jeni), të ëmbël, simpatikë dhe të dashuruar.

 

PA FAT


Luanët, Demi, Akrepi, të lindur në mes të dhjetëditëshit të parë, me Marsin në Ujor që ju bën katror, ​​nuk ndiheni aspak rehat në vendndodhjen “marrëdhënie”, “shtëpi”, “punë”. Bëhuni gati sepse klima pritet të dinamitizohet, sidomos në datën 22, me skena e kontradikta nga më të ndryshmet, rivalitete, pretendime e kërkesa, të cilat mund të sjellin largësi e deri në ndarje.

(Kosova Sot Online)