Ja pse jeta e njerëzve të lindur në këto data do të ndryshojë

  • A.P /
  • 19 April 2024 - 14:17
Ja pse jeta e njerëzve të lindur në këto data do të ndryshojë

Astrologja Julija Lifanova tregon se kujt do t’i sjellë ndryshime rrënjësore viti 2024.

Fakti është se në tabelën natale të çdo personi, një shkallë e caktuar në qiell i caktohet datës së lindjes së tij. Dhe Hëna kthehet në këtë pikë çdo 19 vjet, duke sjellë ndryshime fenomenale në jetën e një personi.

 

Nëse diçka që duket si një jetë e re po ju ndodh, si divorci, ndryshimi i karrierës, shpërngulja e papritur në një vend tjetër ose lindja e një fëmije, atëherë ka shumë të ngjarë që Hëna e Re bie në datën e lindjes së tij.

Në vitin 2024 janë 13 Hëna të Reja, secila prej të cilave do të prekë njerëzit, datat e të cilëve bien në këtë ditë dhe një ditë më parë/pas, shkruan Atma.hr.

Datat e lindjes:

janar

10, 11, 12

shkurt

8, 9, 10

marsh

9, 10, 11

prill

7, 8, 9

Maj

7, 8, 9

qershor

5, 6, 7

korrik

4, 5, 6

gusht

3, 4, 5

shtator

2 3 4

tetor

1, 2, 3, 31

Nëntor

1, 2, 30

dhjetor

29, 30, 31


(Kosova Sot Online)