Kështu duket logo dhe slogani i zgjedhjeve lokale - Lajme - Kosova Sot
Kështu duket logo dhe slogani i zgjedhjeve lokale

Kështu duket logo dhe slogani i zgjedhjeve lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar sloganin dhe logon e zgjedhjeve lokale të 22 tetorit.
Valmir Elezi, zëdhënës i KQZ-së, ka treguar se si duket logo dhe slogani i këtyre zgjedhjeve.

Përcaktimi i tyre është bërë në mbledhjen e fundit të KQZ-së, ndërsa të njëjtat do të na shoqërojnë deri në përfundim të procesit zgjedhor.

(Kosova Sot)

18 orë e 42 minuta më parë
13/12/18