Preteni: S'ka vullnet politik - Lajme - Kosova Sot
Preteni: S

Preteni: S'ka vullnet politik

Hasan Preteni, nga Qendra për Etikë, Transparencë dhe Integritet, thotë se nuk jemi ne ata që duhet të kërkojmë nga "miqtë ndërkombëtarë". "Kosova i ka të gjitha institucionet me mision të qartë, detyrim i tyre është të punojnë, të realizojnë misionin, të japin llogari, të jenë transparentë, t'i detyrojmë titullarët të raportojnë. Ky mekanizëm duhet të vihet në lëvizje, s'ka vullnet politik", spikati për gazetën "Kosova Sot" Hasan Preteni.

(Kosova Sot)

11 orë e 36 minuta më parë
13/12/18