Ky është vendimi i Gjykatës për nxënësin që theri arsimtarin në Pejë - Lajme - Kosova Sot
Ky është vendimi i Gjykatës për nxënësin që theri arsimtarin në Pejë

Ky është vendimi i Gjykatës për nxënësin që theri arsimtarin në Pejë

Nxënësit 16-vjeçar E.H. të shkollës së mesme teknike “Shaban Spahija” në Pejë, i është shqiptuar masa e arrestit shtëpiak nga Gjykata Themelore e Pejës, për therje me thikë të mësimdhënësit të vet të lëndës së matematikës B.B. në këtë shkollë.

Siç e bëri të ditur të mërkurën për KD-në, zëdhënësja e kësaj gjykate Selvane Bukleta, kjo masë është shqiptuar në seancën e mbajtur të martën nga gjyqtaria në Departamentin për të Mitur në Gjykatën Themelore të Pejës, Nushe Kuka-Mekaj.

Gjyqtarja e ka cilësuar këtë vepër si lëndim të lehtë trupor, dhe sipas zëdhënëses atij i është shqiptuar masa e arrestit shtëpiak prej 30 ditësh.

(Kosova Sot)

2 orë e 18 minuta më parë
18/12/18