Mashtrimi ri me liberalizim vizash

  • 03 mars 2019 - 19:15
Mashtrimi ri me liberalizim vizash

Enver Hoxhaj dhe pushtetarët e tjerë ende po përmendin liberalizimin e vizave, ku sipas tyre në verë do të ketë lajme të mira. E lidhur me këtë, nesër në gazetën me besimin dhe tirazhin më të madh në Kosovë, “Kosova Sot”, do të lexoni shkrimin se a po vazhdojnë mashtrimin e qytetarëve, mashtrim ky i nisur për më shumë se 10 vite? Si kanë fytyrë Enver Hoxhaj dhe zyrtarët tjerë të vazhdojnë të gënjejnë dhe mashtrojnë popullin duke thënë  se do ketë liberalizim vizash, e kur dihet që zyrtarët evropianë kanë deklaruar se kjo nuk do të ndodhë deri në vitin 2020?!

Për këto e shumë materiale tjera, lexojeni të përditshmen numër një në Kosovë, “Kosova Sot”.