Një grua takon vëllain e saj pas 24 vjetësh, reagimi emocionon

  • 08 prill 2019 - 17:16
Një grua takon vëllain e saj pas 24 vjetësh, reagimi emocionon

Gjithkush sot është plot angazhime dhe punë, dhe shumë herë ju nuk mund të gjeni kohë për t’i kushtuar familjes suaj.

Kjo grua e di saktësisht se çfarë do të thotë kjo gjë.

Ajo jetoi për vite me radhë pa e parë vëllain e saj, për shkak të jetës së saj të zënë, të dy kaluan rreth 24 vjet pa parë njëri-tjetrin.

Por kur një ditë vëllai vendos të vizitojë motrën e tij, gruaja përjeton surprizën më të bukur në botë dhe padyshim reagimi I saj do ju emocionojë.

(Kosova Sot)