Vala e të nxehtit kaplon edhe Italinë

  • 27 qershor 2019 - 13:59
Vala e të nxehtit kaplon edhe Italinë

Alarm për mot të nxehtë për 6 qytete italiane sot dhe  nesër.

Shumë, në fakt, janë qendrat urbane të shënuara me pika të kuqe në buletinin e valëve të nxehtësisë nga ana e Ministrisë italiane të Shëndetësisë, që tregon nivelin maksimal të rrezikut për të gjithë popullatën.

Meteorologët parashikojnë një nxehtësi rekord në veriperëndim.

Organizata e Kryqit të Kuq ka vënë në dispozicion një numër pa pagesë si dhe një sallë operative 24-orëshe.

(Kosova Sot Online)