Deputeti suedez kërkon që qytetarëve të Kosovës t’u hiqen vizat

  • 11 shtator 2019 - 21:29
Deputeti suedez kërkon që qytetarëve të Kosovës t’u hiqen vizat

Deputeti i Parlamentit të Suedisë, Magnus Jacobsson, ka dorëzuar sot kërkesën për interpelancë për çështjen e liberalizimit të vizave.

Jacobsson ka kërkuar që qytetarëve të Kosovës t’u hiqen vizat sikurse vendeve të tjera të Ballkanit dhe poashtu që vendi i tij të bëjë tregti më shumë me Kosovën.

“Kërkoj që të ketë më shumë tregti në mes të Kosovës dhe kërkoj që vizat për Kosovën të hiqen sikurse për të gjithë qytetarët e shteteve të Ballkanit”, ka shkruar në Facebook, Jacobsson.

Image

(Kosova Sot Online)