Nëna nga Ferizaj lajmëron në polici djalin e zhdukur që disa ditë

  • 21 shtator 2019 - 11:08
Nëna nga Ferizaj lajmëron në polici djalin e zhdukur që disa ditë

Policia e Kosovës ka njoftuar përmes raportit 24-orësh se një grua ka njoftuar policinë pasi që biri i saj është larguar për disa ditë nga shtëpia.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.

“Ankuesja femër K-Shqiptare ka informuar se i biri i saj mashkull K-Shqiptar para disa dite është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet se ku gjendet. Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin”, shkruhet në raport të policisë.

(Kosova Sot Online)