Policia e alarmuar: Po i ngasin makinat si në pistë avioni

  • 19 tetor 2019 - 10:07
Policia e alarmuar: Po i ngasin makinat si në pistë avioni

Policia Rrugore njoftoi se po vijon aksionin në të gjitha rrugët urbane dhe interurbane të kryeqyteti, e shqetësuar nga numri i madh i drejtuesve të makinave që ecin me shpejtësi duke thyer çdo rregull e rrezikuar jetë.

"Nga kontrollet policore, me radar dhe me dragër, rezulton se shumë drejtues mjetesh dhe motomjetesh e trajtojnë rrugën si pistë avioni, ndërsa mjetin si avion, duke u ekspozuar ndjeshëm ndaj rrezikut  për t’u përfshirë në aksidente rrugore. 

Këto raste, për shkak të shpejtësisë, nivelit të alkoolit në frymëmarrje dhe mënyrës agresive në drejtim, mund të jenë edhe udhëtimi i fundit për ta."

 
VID_20191019_WA0001

Tirane Vijon aksioni i Policise Rrugore i shtrire ne te gjitha rruget urbane dhe interurbane te kryeqytetit, ku nga kontrollet policore, me radar dhe me drager rezulton se shume drejtues mjetesh dhe motomjetesh e trajtojne rrugen si piste ë ndersa mjetin si ë, duke u ekspozuar ndjeshem ndaj rrezikut ë, per tu perfshire ne aksidente rrugore, te cilat per shkak te shpejtesise, nivelit te alkoolit ne frymemarrje dhe menyres agresive ne drejtim, mund te jene edhe udhetimi i fundit per ta. #FundjavePerTeFestuar #StopAlkoolitNeTimon #ë‍ë

Posted by Policia e Shtetit on Friday, October 18, 2019

(Kosova sot Online)