Një ujk po tmerron hanin e Elezit, banorët sjellin pamje të tij

  • 09 dhjetor 2019 - 12:50
Një ujk po tmerron hanin e Elezit, banorët sjellin pamje të tij

Zonat rurale në vendin tonë, vazhdojnë të jenë të rrezikuara nga kafshët e egra, veçmas gjatë stinës së dimrit.

Në fshatin Dimc të Hanit të Elezit vitin e kaluar një fëmijë 5 vjeçar është kafshuar nga një ujk, derisa banorët vazhdimisht ndjeheshin të kërcënuar dhe me frikë.

Duket se ky vend nuk po ka qetësi nga ujqërit.

Prapë, mbrëmë kjo kafshë u shfaq në rrugët e fshatit Paldenicë, saktësisht tek vendi që banorët e njohur si qeshmja e Hetemit.

(Kosova Sot Online)