16 marketet më të mira të Krishtlindjes në të gjithë botën

  • 12 dhjetor 2019 - 15:19
16 marketet më të mira të Krishtlindjes në të gjithë botën

Të bësh blerje për Krishtlindje nuk do të thotë të harxhosh orë të tëra në internet duke u përpjekur të prenotosh një objekt. Përkundrazi mund të bësh edhe diçka më të këndshme e të ndërthurësh blerjet me udhëtimet.

Ekzistojnë 16 tregje të Krishtlindjeve të shpërndara nëpër botë të cilat janë destinacione të shkëlqyera për dhuratat tradicionale:

1. Strasburg, Francë

2. Tregu i Krishtlindjeve Vjenë, Vjenë, Austri

3. Sheshi i Qytetit të Vjetër dhe Sheshi Wenceslas, Pragë, Republika Czecheke

4. Piazza Santa Croce, Firence, Itali

5. Krakow, Poloni

6. Tregu i Krishtlindjeve në Frankfurt, Birmingham, Britani e Madhe

7. Kopshte Tivoli, Kopenhagen, Danimarkë

8. Gendarmenmarkt, Berlin, Gjermani

9. Winter Wonders, Brussels, Belgium

10. Fira de Santa Llúcia, Barcelona, Spain

11. Budapest Christmas Fair and Winter Festival, Hungary

12. Skansen's Christmas Market, Stockholm, Sweden

13. Advent in Zagreb, Croatia

14. Bank of America Winter Village at Bryant Park, New York

15. Tallinn Christmas Market, Estonia

16. Basel Christmas Market, Switzerland

(Kosova Sot Online)