Kërcënon me thikë viktimën, ia grabit celularin, në Pejë

  • 06 janar 2020 - 10:02
Kërcënon me thikë viktimën, ia grabit celularin, në Pejë

Një person ka raportuar në stacion policor në Pejë se ishte sulmuar nga një person, i cili nën kërcënim thike ia kishte grabitur telefonin celular.

Vlera e këtij telefoni është 900 euro dhe rasti është duke u hetuar.

(Kosova Sot Online)