Marketi në Gjermani jep shembull për gjithë botën, fotografia bëhet virale

  • 17 mars 2020 - 14:57
Marketi në Gjermani jep shembull për gjithë botën, fotografia bëhet virale

Marketi në Gjermani jep shembull për gjithë botën, fotografia bëhet virale

Një fotografi nga një market në Gjermani po bën gjiron në rrjetet sociale.

Kjo pasi menaxhmenti i këtij marketi si masë mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së coronavirusit, në mbrojtje të personelit dhe konsumatorëve ka vendosur pikat referuese në dysheme për distancën që duhet mbajtur konsumatorët mes njëri-tjetrit.

Një shembull i tillë do të ishte i mirëseardhur edhe në vendin tonë, pasi që marketet ende janë duke punuar. Poashtu edhe nëpër barnatore dhe në institucione ku ka radhë të qytetarëve ky shembull i marketit nga Gjermania do të ishte masë tejet praktike dhe lehtësuese për qytetarët.

(Kosova Sot Online)