Dëmtohet gypi, disa fshatra të rajonit të Prizrenit mbesin pa ujë

  • 04 qershor 2020 - 14:51
Dëmtohet gypi, disa fshatra të rajonit të Prizrenit mbesin pa ujë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova” ka njoftuar konsumatorët e saj për një defekt në gypin furnizues fi 400, në fshatin Fortesë të Rahovecit.

Përmes një njoftimi për medie, KRU “Gjakova”, njofton se për shkak të punimeve, pa furnizim me ujë do jenë fshatrat: Fortesë, Celinë, Krushë e Madhe, Nagavc, Hoçë e Vogël, Krushë e Vogël, Piranë, Retijë, pastaj fshatrat e Hasit: Krajkë, Bregdri, Zym dhe Shengjergj.

Njoftimi i plotë:

Njoftojmë konsumatorët e rajonit të Prizrenit se për shkak një defekt në gypin furnizues fi 400, në fshatin Fortesë, dhe punimeve për riparimin e tij pa furnizim me ujë do jenë këto fshatra: Fortesë, Celinë, Krushë e Madhe, Nagavc, Hoçë e Vogël, Krushë e Vogël, Piranë, Retijë, fshatrat e Hasit: Krajkë, Bregdri, Zym dhe Shengjergj.

Ekipi teknik po bën përpjekje që punimet të kryhen sa më shpejtë që është e mundur, thuhet në njoftimin e KUR “Gjakova”.


(Kosova Sot Online)