Zemaj: Kemi 8 mijë policë, s’mund t’i ruajmë të gjithë në vetizolim

  • E.K /
  • 08 korrik 2020 - 22:19
 Zemaj: Kemi 8 mijë policë, s’mund t’i ruajmë të gjithë në vetizolim

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se aktualisht kemi vetëm 8 mijë policë dhe s’mund t’i ruajmë në vetizolim të gjitha rastet pozitive me koronavirus.

“Kemi vetëm 8 mijë policë, s’mund t’i ruajmë të gjithë në vetizolim”, është shprehur Zemaj.

Githashtu, Zemaj tha se aktualisht prioritet kanë sigurimin e sa më shumë testeve.

“Aktualisht prioritet e kemi sigurimin e sa më shumë testeve”, ka thënë Zemaj.

Tutje, Zemaj tha se është shqetësuese fakti se po kemi të bëjmë me një përqindje të madhe të personave që nuk besojnë në ekzistencën e virusit.

“Është shqetësuese fakti se 30% e qytetarëve nuk besojnë që ekziston virusi”, ka thënë Zemaj.

Ndërsa sa i përket kryetarëve të komunave, Zemaj tha se nuk ka asnjë vërejtje në punën e tyre.

“Nuk kam vërejtje në kryetarët e komunave”, shtoi Zemaj.

(Kosova Sot Online)