Në këto vende të Kosovës sot nuk do të ketë rrymë deri në 12 orë

  • E.K /
  • 09 tetor 2020 - 10:17
Në këto vende të Kosovës sot nuk do të ketë rrymë deri në 12 orë

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike të Kosovës, KEDS, njofton se për shkak të punimeve në projekte investuese dhe për sigurinë e sistemit edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në lokalitete të ndryshme të vendit.

Të premten do të ketë ndërprerje që do të zgjasë deri në 12 orë. Ndërsa, koha më e shkurtër e ndërprerjes do të jetë 15 minuta.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 09-10-2020

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e Rr. Skenderbeu, një pjesë e Valon Hasanit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS TS 35/10kV Fushë Kosova II. do të ndërprehet:

TS 10/04kV Xhamija Kulla  (kodi: 15018018066) prej orës  09:00 – 16:00

Vendet:Një pjesë e furnizimit me TS Te SadikuArsyeja: Ngritja e shtyllave nën rrjetin ekzistues.4.Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.32 SH.K.SH (kodi: 12000023) prej orës    09:00 – 09:15 dhe prej orës 20:45-21:00

Vendet: Qyteza Pejton, qendra (nje pjese), remonti.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarsa TM

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteteza Pejton 1 (Gjykata kushtetuese) (kodi: 12000023101) prej orës    09:00  deri në ora 21:00

Vendet: Qyteza Pejton 1

Arsyeja: Ndrrimi i ormanit TU

(Kosova Sot Online)