E la gruaja dhe iku me një tjetër para Vitit të Ri, 48-vjeçari jeton me 50 qenë sot

  • A.P /
  • 23 tetor 2020 - 23:56
E la gruaja dhe iku me një tjetër para Vitit të Ri, 48-vjeçari jeton me 50 qenë sot

Bobby Humphreys, 48 vjeç, nga Maryland, u shk at ër rua emocionalisht kur gruaja e tij e braktisi në prag të Vitit të Ri.

Ai ra në një depresion të thellë, saqë u përpoq të ve tëv ri tej. Shoqja e tij e ngushtë i qëndroi afër në atë periudhë aspak të lehtë për të. Për ta ndihmuar që ta kapërcejë dhi m bjen, ajo i solli një qenush të vogël për t’u kujdesur për të.

Bobby krijoi një lidhje të ngushtë me qenin dhe vendosi të adoptojë. Që atëherë ai ka adoptuar më shumë se 50 qen të vegjël.

(Kosova Sot Online)