Në Gjermani edhe jeta e një pule vlen shumë, do habiteni se i kanë veshur pulës jelek sigurie

  • G.G /
  • 31 tetor 2020 - 11:02
Në Gjermani edhe jeta e një pule vlen shumë, do habiteni se i kanë veshur pulës jelek sigurie

Në Gjermani dihet që jeta vlerësohet shumë, spitalet kanë kushte shumë të mira dhe cilësohet si një vend me si guri shumë të lartë.

Por një gjë që ka ndodhur në Gjermani ka ndodhur. Një pule e cila lëvizte shumë nga ferma e saj dhe kalonte rrugën i kanë veshur një jelek që ndriçon, në mënyrë që makinat mos ta marrin para.

Jeleku që i kanë veshur pulës kushton 16 euro. Pula Henriette e kalon rrugën me jelek të verdhë sigurie. Ajo jeton në Wald-Michelbach.

Sipas mediave gjermane jeta e çdo gjallese vlen dhe shumë dhe të gjithë duhet të kujdesemi.

(Kosova Sot Online)