Kosovari mblodhi centët nga arka e mbesave, ajo që bleu më pas do t’ua mbush sytë me lot!

  • G.G /
  • 05 dhjetor 2020 - 13:07
Kosovari mblodhi centët nga arka e mbesave, ajo që bleu më pas do t’ua mbush sytë me lot!

Shumë familje në Kosovë jetojnë në kushte të rënda ekonomike.

Derisa po ofrojnë ditët e ftohta të dimrit, ka njerëz me zemër të madhe, ndonëse me mundësi të vogla për t’u ardhur në ndihmë sado pak atyre që jeta është treguar e padrejtë me ta, të cilët ballafaqohen me varfërinë.

Një qytetar ka bërë një gjest të vogël, por me një mesazh shumë të fuqishëm.

Ai ka kursyer centët e mbesave të tij të vogla, për t’i blerë vëllait të tij të varfër një palë këpucë për dimër. Këtë mesazh me fotografitë nga paratë e grumbulluara i ka adresuar tek mediat.

“Pershendetje, duke e pa vllan ne gjendje te veshtire ekonomike dhe s’mund as une ta ndihmoj shume, keshtu qe kam kursy centat qe mbesave te mia 12,10 vjeqare tu blej kepucat per dimer duke e dite qe dimri ne Kosove din te jete shume i ftohte. Ne total 90 euro gjithsej”.

(Kosova Sot Online)