Çka do të ndodhë sot në Kosovë!

  • G.G /
  • 31 dhjetor 2020 - 07:16
Çka do të ndodhë sot në Kosovë!

Kosova Sot Online sjell ngjarjet më të rëndësishme të ditës së fundit të vitit

10:00Kryeministri Avdullah Hoti viziton Down Syndrome Kosova. (Lagjja Pejton -afër Ambasadës Norvegjeze – Prishtinë)

11:00Auditorit të Përgjithshëm, Besnik Osmani mban konferencë për medie,  lidhur me Zbatimin e Planit Strategjik 2018-2021, me fokus të arriturat dhe rezultatet 2020. ( Ambientet e Zyrës Kombëtare të Auditimit)

(Kosova Sot Online)