Masat e reja për zonën e gjelbër

  • E.K /
  • 15 janar 2021 - 12:56
 Masat e reja për zonën e gjelbër

Ministria e Shëndetësisë ka vendosur për masa të reja anti-Covid. Sipas vendimit të ministrisë i cili u miratuar sot në mbledhjen e Qeverisë, në zonën me rrezik të ulët apo në zonën e gjelbër hyjnë qytetarët që kanë deri në 75 persona të infektuar për 100 mijë banorë

Në këtë zonë operatorët ekonomik do lejohen të punojnë nga ora 05:00-22:00. Në të njëjtën periudhë lejohen të punojnë edhe qendrat e tregtare.

Edhe  gastronomia dhe hoteleria lejohen të punojnë në po këtë orar teksa pas orës 22:00 ato lejohen të punojnë vetëm me shërbimet “merr me veti”.

Me masat e reja janë lejuar edhe aktivitetet sportive në hapësira më hapura dhe të mbyllura.

(Kosova Sot Online)