Sot është dita e 21-të e vitit të 21-të të shekullit 21-të

  • E.K /
  • 21 janar 2021 - 14:37
Sot është dita e 21-të e vitit të 21-të të shekullit 21-të

Herë pas here, vjen një datë që është pak më emocionuese se datat e tjera. 

Sot, 21 janar, është një nga ato ditë. 

21 janari 2021, është emocionues për faktin se sot shënohet dita e 21 e vitit 21 të shekullit 21.

Shumë njerëz, menduan se ne kurrë nuk do t'ia dilnim deri më sot, gjë që na jep më shumë arsye për të festuar.

Mayans parashikuan fundin e botës në vitin 2012, ndërsa njerëzit e tjerë ishin të bindur që 2020 do të ishte fundi ynë.

Sidoqoftë, vitet kaluan dhe tani këtu jemi, 21 vite në shekullin 21.

Në vend të kësaj, le ta lëmë numërimin prapa, dhe të shijojmë këtë datë që vjen një herë në jetë!

(Kosova Sot Online)