Numërohen 99,23% të votave, ky është rezultati

  • G.G /
  • 15 shkurt 2021 - 13:32
Numërohen 99,23% të votave, ky është rezultati

12:20 – Lëvizja Vetëvendosje vazhdon të prijë kur janë numëruar 99,23% të të gjitha votave. Aktualisht, LVV numëron 376 mijë e 933 vota, apo 47,88%.

Partia e Albin Kurtit ndiqet nga PDK-ja në vend të dytë, e cila aktualisht ka marrë 136 mijë e 681 vota apo 17,36%.

Në vendin e tretë radhitet LDK-ja me 102 mijë e 959 vota apo 13,08%.

AAK-ja është në vendin e tretë me 58 mijë e 299 vota apo 7,41%. Pas saj radhitet Lista Serbe me 43 mijë e 746 vota apo 5,56%.

Nisma, ndërkaq, vazhdon të mbetet nën prag me 20 mijë e 339 vota apo 2,58%.

12:00- KQZ’ja ka publikuar rezultatet e 99.12 për qind të votave, raporton Gazeta Express.

Lëvizja Vetëvendosje prin e para me 47.90% të votave, pastaj PDK’ja me 17,36% të votave, LDK me 13.07%, bdërsa AAK 7.38%.

11:00 – KQZ ka numëruar tashmë 98.65% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.12% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.30% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.14% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.42% të votave.

Nisma aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

10:50 – KQZ ka numëruar tashmë 98.56% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.21% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.33% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.17% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.43% të votave.

Nisma aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

08:50 – KQZ ka numëruar tashmë mbi 98% të votave. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.17% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.35% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.18% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.42% të votave.

Nisma aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

07:00 – KQZ ka numëruar mbi 700 mijë vota tashmë. Lëvizja Vetëvendosje po prin e para me 48.17% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.32% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.18% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.40% të votave.

Nisma aktualisht ka 2.59% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

00:50 — KQZ ka numëruar 710 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 47.75% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.34% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.41% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.60% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.69% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

00:30 — KQZ ka numëruar 697 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 47.79% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.32% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.37% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.57% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.71% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

23:55 — KQZ ka numëruar 655 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 47.89% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.42% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.36% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.45% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.76% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

23:31 — KQZ ka numëruar 617 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 48.03% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.55% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.32% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.5% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.76% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

22:50 — KQZ ka numëruar 550 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 48.18% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.63% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.44% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.49% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.71% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

22:35 — KQZ ka numëruar 500 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 48.15% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.67% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.48% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.71% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.60% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

10:20 — KQZ ka numëruar 450 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 48.28% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.07% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.60% të votave.

Aktualisht AAK ka 7.72% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.57% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

10:05 — KQZ ka numëruar 400 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 48.14% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.42% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.65% të votave.

Aktualisht AAK ka 8.08% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.61% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

9:45 — KQZ ka numëruar 350 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 48.04% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.36% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.71% të votave.

Aktualisht AAK ka 8.27% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.67% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

9:35 — KQZ ka numëruar 300 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 47.62% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.63% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.76% të votave.

Aktualisht AAK ka 8.6% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.68% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

9:25 KQZ ka numëruar 291 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 47.05% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.73% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.85% të votave.

Aktualisht AAK ka 8.8% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.73% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

8:45: KQZ ka numëruar 66 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 44.06% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 18.66% të votave dhe e treta vjen LDK me 14.33% të votave.

Aktualisht AAK ka 9% të votave. Kujtojmë se në zgjedhjet e fundit AAK kishte dalë 11.5%.

Nisma aktualisht ka 2.85% të votave, pamjaftueshëm për ta kaluar pragun.

Rezultatet e para mund t’i shihni këtu.

Komisioni Qendror i Zgjedhje ka publikuar rezultatet e para të zgjedhjeve të sotshme., Vetëvendosje prin e para me 40% të votave, e dyta vjen LPDK me 19% të votave dhe LPDK e treta 13.95% të votave.

Rezultatet e para mund t’i shihni këtu.

Kujtojmë se KQZ’ja pak më parë ka konfirmuar se mbi 46 për qind e votuesve kanë dalë në zgjedhje.

Vendvotimet u hapën në ora 07:00 dhe u mbyllën në ora 19:00. Qytetarët që ishin brenda qendrave të votimit u lejuan që të votojnë edhe pas orës 19:00.

Të drejtë vote në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 14 shkurtit kishin 1.794.862 qytetarë.

Në 38 komunat e Kosovës, qytetarët mundën të votojnë në 888 qendra të votimit, me 2.382 vendvotimet.

Këtë vit, KQZ-ja ka larguar nga lista e votuesve rreth 122.000 persona, të cilët kanë qenë të regjistruar vetëm me dokumente të UNMIK-ut.

Në këto zgjedhjet është thënë se do të lejohet votimi vetëm me dokumente të Kosovës. KQZ-ja po ashtu ka lejuar të votojnë edhe qytetarët, të cilët kanë pasur letërnjoftim me afat të skaduar.

(Kosova Sot Online)