Për 1 Maj, ndalohet qarkullimin e automjeteve në Gërmi

  • 01 maj 2021 - 08:27
Për 1 Maj,  ndalohet  qarkullimin e automjeteve në Gërmi

 Komuna e Prishtinës  ka publikuar një urdhëresë më të cilën sot ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi.

Në urdhëresën e publikuar nga kryetari Shpen Ahmeti, thuhet se do të lejohen vetëm automjetet e Policisë së Kosovës, KFOR’it, të EULEX’it, të ndërmarrjes “Hortikultura”, të KRM “Pastrimi” dhe të Drejtorisë së Inspeksionit dhe automjeteve emergjente.

Image

(Kosova Sot Online