Kim Mehmeti: Ne e jetojmë epokën kur vlerësohen prapanica dhe gjoksi i cullakosur, e jo koka e mbushur dhe fytyra që dinë të skuqet!

  • E.K /
  • 04 maj 2021 - 11:23
Kim Mehmeti: Ne e jetojmë epokën kur vlerësohen prapanica dhe gjoksi i cullakosur, e jo koka e mbushur dhe fytyra që dinë të skuqet!

Analisti Kim Mehmeti ka spikatur sërish këtë radhë me një mesazh të fuqishëm për kohën që kalojmë, brezin e ri që po zhvillohet duke goditur po aq sa me thënien e tij, edhe me këtë fotografi.

Kim Mehmeti shkruan sot:

“Ne jetojmë në kohë kur shumica e të rinjve nuk mbajnë llogari as si vishen, as ku zhvishen! Pra, ne e jetojmë epokën kur vlerësohen prapanica dhe gjoksi i cullakosur, e jo koka e mbushur dhe fytyra që dinë të skuqet! Dhe kjo ndodhi shkaku se ne, prindërit e këtyre të rinjve, u zhveshëm nga morali e ndershmëria dhe, fatin e fëmijëve tanë, e lamë në duar të atyre që janë disfata e shqiptarisë!”

Fotografia që shoqëron sentencën:

(Kosova Sot Online)