Darisi nga Vitia në gjendje të rëndë shëndetësore, familja kërkon 25 mijë euro për shërim

  • G.G /
  • 07 maj 2021 - 13:07
Darisi nga Vitia në gjendje të rëndë shëndetësore, familja kërkon 25 mijë euro për shërim

Daris Miftari ka nevojë për ndihmën e njerëzve të vullnetit të mirë.

Vogëlushi nga fshati Vërban i Vitisë duhet që urgjentisht ta kryejë intervenimin, për të cilin familja nuk i ka paratë e mjaftueshme.

Babai i vogëlushit, Fahri Miftari ka thënë se djali i tij ka probleme me mëlçi, me zorrën e trashë dhe sheqer.

Për këtë arsye familja ka kërkuar për të gjithë ata që kanë mundësi t’i ndihmojnë të njejtit.

Atij i duhen për operacionet 25 mijë euro.

Detaje nga xhirollogaria dhe fotot e vogëlushit:

(Kosova Sor Online)