Reshat Sahitaj në gjykatë kundër Shpend Ahmetit

  • G.G /
  • 24 May 2021 - 13:58
Reshat Sahitaj në gjykatë kundër Shpend Ahmetit

RESHAT SAHITAJ KUNDËR SHPEND AHMETIT RESPEKTIVISHT KOMUNËS SË PRISHTINËS

(DAVIDI KUNDËR GOLIATIT)

25 maj 2021 NË ORËN 13.30 SEANCA E DYTË GJYQËSORE

NJË AMBULANTË MË E VEҪANTA NË BOTË NDËRTOHET NË PRISHTINË

Komuna e Prishtinës respektivisht më udhëzime të Shpend Ahmetit ka filluar punimët për ndertimin e një ambulante. Ndërtimi i ambulantës me permasa faraonike P+2 në një hapësirë të ngushtë 7 ari, nuk i plotëson kushtet elementare të infrastrukturës e perveç kësaj mbyll pamjën dhe hyrjen e daljën e pronarit të shtëpisë në rrugën Nekibe Kelmendi.

Detaje shokuese do shpalosën në seancën e dytë gjyqësore sot më 24 maj 2021 në gjykaten e Prishtinës. Detaje kundër interesave të qytetarëve të Prishtinës.

(Kosova Sot Online)