'Doktoresha' serbe u arrestua në kufirin me Kroacinë, kishte gjymtuar 11 persona

  • G.G /
  • 04 qershor 2021 - 10:18
'Doktoresha' serbe u arrestua në kufirin me Kroacinë, kishte gjymtuar 11 persona

Pasi kirurgu i rremë estetik, Sava Knezeviq u arrestua javën e kaluar, sot u arrestua “doktoresha” tjetër Olgica Markanoviov. Ajo u ndalua kur u përpoq të kalonte kufirin me Kroacinë.

Në mars të këtij viti, një grup i grave dhe burrave pretenduan se ishin shpërfytyruar nga trajtimi në një sallon bukurie të drejtuar nga Markanoviq, për të cilin e paditën atë.

Përveç Beogradit, Markanoviq vepron edhe në Banja Luka. Ajo dyshohet se ka gjymtuar 11 persona.

Markanoviq u arrestua nën disa akuza për vepra penale, përfshirë krimin e rëndë kundër shëndetit të njeriut, mashtrimin dhe nadriapotekarstvo, veprimtari të paautorizuar.

Gjithashtu, siç thuhet, ajo nuk kishte licencë nga Ministria e Shëndetësisë për punën e saj.

Viktimat e trajtimit të Olgica Markanoviq përshkruan atë që u ndodhi atyre disa muaj më parë.

“Unë shkova te O. M. për një korrigjim të hundës dhe në vend të gëzimit dhe kënaqësisë, unë i mbijetova ferrit. Dhe unë ende e jetoj atë”, tha M.F. nga Beogradi.

“Thoshte studio estetike në derë, e cila ishte e mjaftueshme që unë të mos dyshoja se ishte një mashtrim, sepse si mund dikush të merrte një leje pune pa qenë vërtet profesionist dhe i kualifikuar? Përveç kësaj, gjithçka dukej mirë. Më mirë sesa në shumicën e klinikave të Beogradit OM më priti, më shikoi, tha se ajo do të kujdesej për gjithçka dhe ne planifikuam një trajtim me laser brenda dy javësh. Nga rruga, ajo promovoi këtë laser si i vetmi dhe më revolucionari në Serbi dhe u mburr me mënyrën se si mjekët e tjerë erdhën në jetë informuar “, deklaron M.F. (31).

(Kosova Sot Online)