Kolona të gjata në pikat kufitare, deri në tri orë pritje në dalje në Merdar dhe te Dheu i Bardhë

  • E.K /
  • 20 gusht 2021 - 08:23
Kolona të gjata në pikat kufitare, deri në tri orë pritje në dalje në Merdar dhe te Dheu i Bardhë

Qendra e Menaxhimit Kufitar ka bërë të ditur se sërish ka pritje në pikë-kalimet kufitare, në Merdarë dhe te Dheu i Bardhë.

Në njoftim bëhet e ditur se në Merdar pritjet në dalje janë deri në tri orë, ndërsa te Dheu i Bardhë deri në dy orë e gjysmë.

Pikat e kalimit kufitar: hyrje (min) dalje (min)

Merdar 05-10 150-180

Jarinje 05-10 15- 20

Bernjak 05-10 05-20

Dheu i Bardhë 05-10 120-150

Vërmicë 03-05 03-05

Muçibabë 05 10-15

Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ueb faqen e MPB-së, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.

(Kosova Sot Online)