Situata dramatike në veri përmes fotografive, rrugët e mbushura me gaz lotsjellës, makina të thyera e rezistencë ndaj Njësisë Speciale

  • G.G /
  • 13 tetor 2021 - 11:02
Situata dramatike në veri përmes fotografive, rrugët e mbushura me gaz lotsjellës, makina të thyera e rezistencë ndaj Njësisë Speciale

Njësia Speciale e Kosovës, ka përdorur gaz lotsjellës në aksionin që aktualisht është duke u zhvilluar në Mitrovicën e Veriut, dhe disa qindra qytetarë kanë bllokuar disa rrugëtë qytetit. Sipas informacioneve jozyrtare, një bastisje e ngjashme po zhvillohet në Zveçan.

Sipas “Kosovo Online”, Njësia Speciale e Kosovës hyri në njërën nga barnatoret e qytetit ku po kontrollon dokumentet doganore për blerjen e ilaçeve, dhe sipas dëshmitarëve okularë, ata gjithashtu hynë në disa dyqane.

Shini pamjet më poshtë:

(Kosova Sot Online)