“Po ta rrasi gojës”, reagimi epik i plakut pasi nervozohet me shokun e tij gjatë intervistës

  • E.K /
  • 16 September 2022 - 10:08
“Po ta rrasi gojës”, reagimi epik i plakut pasi nervozohet me shokun e tij gjatë intervistës

Një i moshuar në sheshin e Prishtinës ka fajësuar mësimdhënësit dhe ka thënë se po i dëmtojnë nxënësit në grevë.

Ai në përgjigjen e tij ka thënë se mësuesit nuk i meritojnë as pagat aktuale që kanë.

“Grevat, po të kallëzoj, arsimtarët kanë faj.

Atëherë shkavi i shkinës, popull më anti-shqiptar nuk ka, të ka dënu edhe të ka çu në shkollë.

Këta sot po dojnë me ua hup shkollat fëmijëve e mos me shku me dhanë mësim, po rroga.

Rrogat që i kanë këta, as qato rroga nuk i meritojnë arsimi.

Nuk i meritojnë, se s’e kanë bë vendin. Gjithë ditën rrinë nëpër kafe, fëmija sakaqeve, me i mësu nuk i mësojnë”, deklaroi ai.

Më tej, i moshuari u nervozua nga miku i tij që i qëndronte afër.

(Kosova Sot Online)