Deputetët e komuniteteve pakicë edhe të enjten do të votojnë kundër tërheqjes së parave nga Trusti

  • S.A /
  • 16 January 2023 - 14:12
Deputetët e komuniteteve pakicë edhe  të enjten do të votojnë kundër tërheqjes së parave nga Trusti

Kuvendi i Kosovës të enjten  do ta shqyrtohet në lexim të parë Projektligji për Trustin.  Deputetët e komuniteteve pakicë do të takohën nesër për një qëndrim të prerë në lidhje me këtë çështje. Sidoqoftë ata kanë paralajmëruar  voten kundër.

“Qëndrimi im është i njejtë dhe nuk do të ndryshojë, do të votojë kundër tërheqjës së parave nga Trusti.Më shumë se 90% e komunitetit romë nuk janë të anëtarësuar në institucione publike dhe nuk besoj që kam ndonjë interes për me votu pro tërheqjes së Trustit”, ka deklaruar deputeti Erxhan  Galushi.

(Kosova Sot Online )