A duhet bashkësitë fetare t’i deklarojnë financat

  • A.P /
  • 03 February 2023 - 18:20
A duhet bashkësitë fetare t’i deklarojnë financat

Nëpërmjet ndryshimit të Ligjit për Liritë Fetare, Qeveria e Kosovës po synon të futë nën kontroll financat e Bashkësive fetare të Kosovës, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 02/L-31 për Lirinë Fetare në Kosovë është aprovuar në mbledhjen e 121 të Qeverisë së Kosovës, më datë 25.01.2023. Që të bëhet i plotfuqishëm, ky Projektligj duhet të marrë edhe votat e Kuvendit të Kosovës.

Qeveria Kurti pritet ta bëjë obligative që Bashkësitë Fetare t’i deklarojnë financat

Qeveria e Kosovës po synon të futë nën kontroll financat e Bashkësive fetare të Kosovës. Këtë po pretendon ta bëjë nëpërmjet ndryshimit të Ligjit për Liritë Fetare

Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 02/L-31 për Lirinë Fetare në Kosovë është aprovuar në mbledhjen e 121 të Qeverisë së Kosovës, më datë 25.01.2023. Që të bëhet i plotfuqishëm, ky Projektligj duhet të marrë edhe votat e Kuvendit të Kosovës.

(Kosova Sot Online)