Edhe vikendi me reduktime të rrymes, tregohen vendet ku sot do të ketë ndalesa shkaku i punimeve

  • S.A /
  • 25 March 2023 - 08:33
Edhe vikendi me  reduktime të rrymes, tregohen vendet  ku sot do të ketë ndalesa shkaku i punimeve

Ky është orari sipas rajoneve:

25.03.2023

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

LP 10(20) kV J06 Koliq (kodi: 14016002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- Vendosja e ndërsit linjor për montim në shtyllë.

2.

Nga TS 35/10 kV Besi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci   (kodi: 10013012) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

3.

NS 35/10 kV Palaj

Nga Dalja 10kV Prelluzha  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Strofc te Durakët  (kodi: 18024003167) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: TS 167 Strofc te Durakët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i ndërprerësit 0.4kV dhe demontimi i shtyllave.

4.

NS 110/10 kV Prishtina 6

Nga Dalja 10 kV PTK Dispeçingu do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS T1 Dispeçing 630kVA ( kodi: 19100014048)  prej orës 12:00 deri ora 14:00

Vendet: TS 048 Dispeçingu,  KOSTT, Bankomati i BKT afër zyreve të KEDS-it dhe ATK.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, për krijimin e një daljeje të re për lidhje të re për automjetet elektrike, në ormanin shpërndarës të TS Dispeçingu që gjendet në objektin qendror të KEDS-it.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bajqinë-Pollatë  (kodi: 14000014) nga ora 09:00 deri në ora  17:00

Vendet: Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollat, Dvorishtë, Sllarin, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Tërnavic, Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha dhe Smajlovit.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave në rrjetin e tensionit të mesëm dhe shtrirja e rrjetit të ri.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im.

Do të mbesin pa tension këta  TS-a nga ora 09:00 deri 17:00

1.         NS 10/0.4kV  Llapnasella 3     (kodi: 19000035121)

2.         NS 10/0.4kV Llapnasella 1      (kodi: 19000035123)

3.         NS 10/0.4kV Llapnasella 2      (Kodi: 19000035122)

4.         NS 10/0.4kV Kamp-shtëpiza- Petrit Deqani    (Kodi: 19000035011)

5.         NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc     (Kodi: 19000035013)

6.         NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Clirimi)          (Kodi: 19000035016)

7.         NS 10/0.4kV Banesa private te shkkolla  L.P. (Kodi: 19000035020)

8.         NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)        (Kodi: 19000035028)

9.         NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.       NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)        (Kodi: 19000035097)

11.       NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.       NS 10/0.4kV Marigona 3         (Kodi: 19000035099)

13.       NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.         (Kodi: 19000035100)

14.       NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani    (Kodi: 19000035101)

15.       NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.       NS 10/0.4kV Shaip Kadriu      (Kodi: 19000035153)

17.       NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)     (Kodi: 19000035247)

18.       NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)           (Kodi: 19000035003)

19.       NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi: 19000035004)

20.       NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi: 19000035156)

21.       NS 10/0.4kVGani Aliu (Kodi: 19000035161)

22.       NS 10/0.4kV Driton Mehmeti  (Kodi: 19000035164)

23.       NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk   (Kodi: 19000035237)

24.       NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani)    (Kodi: 19000035039)

25.       NS 10/0.4kV Fura  Kobake     (Kodi: 19000035042)

26.       NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci       (Kodi: 19000035044)

27.       NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi: 19000035045)

28.       NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-obj banesor       (Kodi: 19000035047)

29.       NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi: 19000035048)

30.       NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.       (Kodi: 19000035137)

31.       NS 10/0.4kV Obj.priv. Hamdi Mehmeti(ob. elipsa)     (Kodi: 19000035012)

32.       NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)      (Kodi: 19000035043)

33.       NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni       (Kodi: 19000035049)

34.       NS 10/0.4kV Bet.FITORJA     (Kodi: 19000035104)

35.       NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi: 19000035108)

36.       NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi: 19000035109)

37.       NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist            (Kodi: 19000035113)

38.       NS 10/0.4kVLl. Sello 4            (Kodi: 19000035120)

39.       NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti      (Kodi: 19000035129)

40.       NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica        (Kodi: 19000035138)

41.       NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk    (Kodi: 19000035146)

42.       NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi: 19000035159)

43.       NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk        (Kodi: 19000035162)

44.       NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci          (Kodi: 19000035163)

45.       NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”     (Kodi: 19000035240)

46.       NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi: 19000035241)

47.       NS 10/0.4kV Besim Hetemi     (Kodi: 19000035245)

48.       NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi        (Kodi: 19000035248)

49.       NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.       NS 10/0.4kV Te Fati IM          (Kodi: 19000035264)

51.       NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY                                              (Kodi: 19000035276)

52.       NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K  Idriz Hasani                             (Kodi: 19000035271)

53.       NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035270)

54.       NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK-                                                       (Kodi: 19000035286)

55.       NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  K. A.   (Kodi: 19000035290)

56.       NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035273)

57.       NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica                                        (Kodi: 19000035302)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj.

Arsyeja:  Projekte investive, vendosja e transformatorit, kthinave dhe panelit të tensionit të ulët.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehen:

Në LP 10kV nr.18 Arbëria 2  me (kod: 12000012 ) në dy termine nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: Pjesë e rr. Ahmet Krasniqi, Bekim Berisha, 24 Maji, Gjergj Balsha, Toni Bler, Halil Spahija, Stambolli

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha  (kodi: 30034011) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahovica (kodi: 40000014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bibaj, Mirosalë,Talinoc i Muhaxherëve, Softaj, Pojat, Papaz, Rahovicë dhe Fushë e Madhe.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie  – zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar 10kV.

Punime në projekte investive

1.

Nga  NS 110/35/10 [kV] Lipjani do te ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2  ( kodi: 41000025) prej orës 08:30-10:00 dhe 15:30-17:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë, Magjistralja  Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë-konsumatorët komercial.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/35/10 [kV] Lipjani

Nga Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2  ne Stabiliment 10 kV  do te nderprehen prej ores 08:30 deri 17:00

1.TS 10/0.4 KV  Lulzim Aliu (Blinda) (kodi: 41000025170)

2.TS 10/0.4 KV  TS-Drita “Intercom”- Faton Ramoku (kodi: 41000025225)

3.TS 10/0.4 KV  NT “RIMIDA” Rrustem Kadri Hasani (kodi: 41000025308)

Vendet: TS Lulzim Ali Blinda, ”Intercom” Faton Rrmoku, ”Rimida”Rrustam Hasani

Arsyeja: Projekt investiv, ndërrimi i TR “Rimida” Sn=50kVA, ndërrimi i kthinave ”Lulzim Aliu” Sn=1000kVA dhe ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët 0.4kV “ Drita Intercom” Sn=400kVA.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Nadakovc (kodi: 73000014) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc – blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagjja Xhafaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri,  bartja  e rrjetit  10 kV nga shtyllat e  dëmtuara në të rejat.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla,Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – rregullimi i shtyllës 10 kV.

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001)  nga ora  08:00 deri 11:00 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimit i një pjese të LP të ri.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj

Në NS 10/0.4kV TS Likovc Qendra do të ndërprehen këta  TS-a nga ora 11:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV  Likovcë-Qendra        kodi: 74000001026

2.NS 10/0.4kV Obri Asllani    kodi: 74000001032

3.NS 10/0.4kV Obri e Ulët Smakiqi   kodi: 74000001033

4.NS 10/0.4kV Obri e Ulët te Shkolla kodi: 74000001034

5.NS 10/0.4kV Obri e Ulët     kodi: 74000001035

6.NS 10/0.4kV Murgë-2         kodi: 74000001037

7.NS 10/0.4kV Murgë-1         kodi: 74000001038

8.NS 10/0.4kV Plluzhinë-Nurakt        kodi: 74000001040

Vendet: Likovc Qendra, Obri, Murgë, Plluzhinë e Nurakët.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimit i një pjese të LP te ri.

3.

Nga NS 110/10 kV Mitrovica 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shipoli  (kodi: 70000001)  nga ora 09:00 deri në ora  12:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë). Fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i kabllove 0.4kV.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dlaja 10[kV] Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

26.03.2023

Prizren

Punime nga pala e tretë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 09:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: 480 rruga e Dëshmorëve, 481 rruga e Restelicës (një pjesë), 483 rruga e Brodit (një pjesë), 484 rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapçë e Epërme, Rapçë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  në Milkë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, finalizimi i punimeve sipas zgjidhjes teknike.

Ferizaj

Punime në projekte investive

1.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) (H08) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II (H01) dhe (H07) me kod: 400410 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) she Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukes, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, frim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë) dhe Unioni E&R Invest; Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, lyerja e sipërfaqeve të jashtme në anën e transformatorëve.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjan (kodi: 80080009)nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

(Kosova Sot Online )