Edhe në Neumarkt të Gjermanisë për ditën e flamurit u festua Shqip

  • S.A /
  • 01 December 2023 - 08:59
Edhe në Neumarkt të Gjermanisë për ditën e flamurit u festua ShqipFesta e Flamurit Kombëtar, 28 Nëntori, ka mobilizuar dhe mbledhur në atmosferë festive edhe mësimdhënësit dhe nxënësit e shkollës shqipe në Neumarkt Oberpfalz të Gjermanisë.

Organizimi I kësaj feste me program special ishte kontribut I angazhimit të mësueses Antigona Kelmendi e cila ka bërë një punë të palodhshme me nxënësit që vijojnë mësimin në gjuhën shqipe. Në programin festiv të organizuar për nderë të 28 nëntorit, morri pjesë dhe nderoi angazhimin e stafit edhe arkëtari i LAPSH-it Z. Xhymshit Tafa dhe Koordinatori i Shkollave Shqipe të rajonit të Frankofonisë me regjion Z. prof. Selim Hoti. Nxënësit e kësaj shkolle, paralelja në gjuhën shqipe, dhuruan për pjesëmarrësit dhe shokët e tyre një program të pasur artistik me recitime,këngë dhe valle me një kolorit të pasur kombëtar.

(Kosova Sot Online )