Ja pse iu konfiskua vetura 24-vjeçarit

  • A.P /
  • 22 May 2024 - 20:41
Ja pse iu konfiskua vetura 24-vjeçarit

Policët e Komunikacionit Rrugor sot rreth orës 18:50 në rrugën “Driton Islami” në Ferizaj kanë ndaluar shoferin A.G (M/K) i moshës 24 vjeçar, i cili ka drejtuar veturën nën masën mbrojtëse, ku me ligjin e ri parashihet gjobë, vazhdim i masës mbrojtëse, pikë negative dhe konfiskim i automjetit.

Policia njofton se shoferit i ka shqiptuar një gjobë kundërvajtëse prej pesëqind (500) euro, pesë (5) pikë negative, vazhdim i masës mbrojtëse edhe për gjashtë (6) muaj, si dhe i është konfiskuar përkohësisht automjeti.

Lidhur me këto raste, qytetarët ftohen që të bashkëpunojnë me policinë.

(Kosova Sot Online)