Vula dhe logo e PD-së i takon kryetarit Sali Berisha

  • A.P /
  • 11 June 2024 - 15:50
Vula dhe logo e PD-së i takon kryetarit Sali Berisha

Vula e Partisë Demokratike do të jetë në dorën e Sali Berishës, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Trupa gjykuese e përbërë nga gjyqtarët Alma Ahmeti, Elona Toro dhe Iliba Bezati vendosën që të mos pranojnë ankimimin e bërë nga Enkelejd Alibeaj, duke ia dhënë vulën e partisë më të madhe opozitare në Shqipëri, atij që i takon, kryetarit Sali Berisha.

Me vendimin e sotëm Apeli la në fuqi vendimin e ish-gjyqtarit Agron Zhukri, që ligjëroi vendimet e marra nga Kuvendi Kombëtar i thirrur nga kryetari i PD-së, Sali Berisha.

(Kosova Sot Online)