E vërteta rreth alienëve në Hënë

  • 03 shtator 2019 - 08:36
E vërteta rreth alienëve në Hënë

Në internet është paraqitur një film me titull "Aliens on the Moon: The Truth Exposed". Ky film special, i gjatë rreth dy orë, pretendon ta ekspozojë të vërtetën rreth alienëve në Hënë. Producenti Robert Kiviat e ka përpiluar këtë film. Ai njihet për dokumentarët sikur "Alien Autopsy Fact or Fiction?" dhe "Best UFO Cases Ever Caught on Tape".

"SyFy" insiston se ka publikuar foto kurrë më parë të shfaqura, të bëra nga NASA, ku shihen instalacione, fabrika, disqe, hangarë dhe antena të mëdha satelitore në Hënë. Astronautët dhe ekspertët e tjerë shfaqen në film për të bërë komente. Ky dokumentar shënon përvjetorin e 45-të të shkuarjes së parë të njeriut në Hënë.

(Kosova Sot Online)