A e ka fshehur Nasa ufo-n që ishte incizuar nga "Apollo 7"?

  • 07 dhjetor 2019 - 12:28
A e ka fshehur Nasa ufo-n që ishte incizuar nga

Ndonëse që prej zbarkimit të Armstrong-ut në sipërfaqen e hënës ka pasur shumë zëra që kanë pretenduar se një gjë e tillë nuk ka ndodhur kurrë, ka pasur edhe shumë përdorues të internetit dhe studiues të ndryshëm, të cilët kanë vërejtur objekte të çuditshme, nëpër fotografitë e nxjerra gjatë ekspeditës së parë njerëzore në hënë.

Një objekt i tillë ishte vërejtur tek fluturonte lart mbi sipërfaqen e tokës gjatë një misioni të hershëm të astronautëve.Në fakt, ajo që ka tërhequr më së shumti vëmendje është copëza e shiritit, që mendohet se është vendosur në mënyrë strategjike, për të mbuluar UFO-n që ishte incizuar gjatë misionit të "Apollo 7".

(Kosova Sot Online)