Rruga e qumështit në një biçikletë, momentet mahnitëse gjatë natës

  • G.G /
  • 19 nëntor 2020 - 13:10
Rruga e qumështit në një biçikletë, momentet mahnitëse gjatë natës

Fotografi Felix nga Gjermania është mes dy hobish të ngasë bicikletën e të bëjë foto.

Por ai ka gjetur një të mesme të fotografojë ndërsa udhëton me biçikletë.

“Më pëlqen të ngas biçikletën time gjatë natës së errët për të fotografuar Rrugën e Qumështit. Ndonjëherë unë gjithashtu përdor biçikletën për ta përfshirë atë si një pjesë të fotos. Do të doja t’ju tregoja disa nga fotografitë e mia më të mira me një biçikletë dhe Rrugën e Qumështit të dyja të kombinuara”, thotë Felix.

Sipas tij, vështirësia kryesore me regjistrime të tilla është të qëndroni pa lëvizur për 15 sekonda dhe as të marrësh frymë.

(Kosova Sot Online)