A gjenden midis nesh krijesat me shumë forma?

  • E.K /
  • 23 November 2020 - 13:53
A gjenden midis nesh krijesat me shumë forma?

Sikur që e dimë, thuajse të gjitha ngjarjet paranormale nuk pranohen nga shkenca zyrtare, meqë ajo refuzon që ta studiojë atë dhe ta marrë seriozisht. Popullsia e përgjithshme është vështirë të bindet për evolucionin, apo për ndryshimet klimatike, e lëre më për diçka që quhet fantazmë, apo ndërrues i formave (anglisht: "shapeshifter"). Por, mos harroni, mungesa e dëshmive (për ekzistimin e diçkaje) nuk është dëshmi për mosekzistimin e asaj gjëje.

Nuk është vetëm se koncepti ynë i realitetit që ka të meta, por të meta mund të ketë edhe vetë realiteti. Apo, mund të ndodhë që realiteti të mos ketë formë të caktuar, derisa të vërehet. Entuziastët e "ndryshimit të formave" (shapeshifting) thonë se këto entitete mund të gjenden gjithandej rreth nesh. Ata besojnë në ekzistimin e këtyre entiteteve sikur që besojnë edhe në ekzistimin e jashtëtokësorëve reptilë dhe të forcave të tjera paranormale. 

(Kosova Sot Online)